Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid 2-2 Ping Zelta væk

8. 1. 2018

2017-18 La Liga sæson, den 18. runde af fokus på krig, udfordre en gæst Celta Real Madrid. Den første halvdel, Aspen Paz skudt i kolonnen, den første til at bryde lob Worth, Celta tog føringen, Bell scorede to gange i tre minutter spillet Real Madrid 2-1 bly. Den anden halvdel blev Aspen Pass straf reddet Navas, Maxi - Gomez equalizer. I sidste ende, publikum slutningen af ​​spillet, Real Madrid i en 2-2 tegne med Celta.

Vi var i liga hold slagmarken 102, Madrid 29 til 58 sejre og 15 negative dominerende niveau. Hvori vejen, Madrids rekord er 18 sejre og 23 tab 10 niveau, betyder det ikke sejre. Sidste gang de to hold mødtes var i 2016-17 sæsonen, Primera Liga 37 Real Madrid 4-1 væk sejr over Celta Vigo. Spillet, Benzema, Ramos og andre vigtigste skade fravær, C Ronaldo fodboldtrøjer og Bell partner op foran.

Start af løbet, de første 13 minutter, Marius kom ind fra højre ind i feltet, Aspen Paz Qiangdian skud, bolden ramte stolpen pop-up. De første 26 minutter, Casemiro periferien langtrækkende forsøg reddet af målmand Blanco. De første 33 minutter, Celta billige fodboldtrøjer med tryk spille hurtigt tæller, venstre Aspen Paz sendte diagonal aflevering, Værd bolden lige foran straffesparksfeltet kicker lob pause, 1-0, Celta føringen.

De første 36 minutter, Cross sendt lige foran-venstre position, tilslutte Bell fik bolden nåede det begrænsede område, så målmanden Blanco Tui langt hjørne lykkes, 1-1, Real Madrid at binde spillet på vejen.

Efter 3 minutter foran til højre, Isco sendte diagonal aflevering ind i feltet, plug offside Bell, iscenesat i området Tuishe tandbøjle, 2-1, Madrid ud scoren.

Den første halvdel sluttede Real Madrids 2-1 bly Celta.

Easy side slag, de første 48 minutter, langtrækkende kicker Isco perifer savnet. 53 minutter, Modric sendte lige højre, bold Casemiro cross Road, C-skudt over baren. De første 60 minutter, Castro forlod stik kicker burst skud ramte højt. De første 70 minutter, Aspen aflevering nåede det begrænsede område kastede sig Navas, dommeren fodboldtrøjer børn fløjtede for straffespark, men Aspen Paz spark reddet af Navas.

78 minutter, forlod begrænset område før, Aspen Pass pass ramt dommerens ansigt. 82 minutter, Voss bolden lige krydser Maxi - Gomez holde header, bolden ind til 2-2, Celta equalizer. De første 87 minutter, Aspen Paz i boksen faldt til jorden, dommeren fløjtede for straffespark. De første 89 minutter, Casemiro og sender en bold, Vazquez begrænset område egenhændigt skud indenfor målrammen, målmand.

I sidste ende, publikum slutningen af ​​spillet, Real Madrid i en 2-2 tegne med Celta.