Choď na obsah Choď na menu

Liverpool gav Manchester City Premier League den første nederlagssæson

15. 1. 2018

2017-2018 Premier League 23. runde af kampens fokus, Liverpool hjemme mod Manchester City. Første halvleg, Chamberlain bryder deadlocket, Saona lukkede området inden for samme score. Anden halvdel, Red Army frontcourt trident scorede et mål, Manchester City Bernardo - Silva fylde scoren, Jeddah brød døren. Slutningen af ​​spillet, Manchester City tabte til Liverpool 3-4, led Premiership første fodboldtrøjer børn nederlag denne sæson, mens Liverpool også rapporterede denne sæson, den første etape i League 0-5 nederlag.

De to hold havde spillet 177 gange, Liverpool 86 sejre, 46 uafgjort og 45 tab hersker, hvoraf ligaen 80 vinder, 41 trækker og 42 tab. Det første ben i Premier League denne sæson, Manchester City på Etihad Stadium 5-0 blodbad Liverpool.

De første 3 minutter, Mane fik Fermino pick pass, men parkerede ikke en god bold, Salah Heh dribbeskud efter lateral dribble, Manchester City spillere blokeret. De første 9 minutter stjæler Liverpool bolden i frontkassen, efter at Chamberlain scorede bolden, skyndte sig til fronten af ​​det begrænsede område, sparket til langdistancebanen, bolden netværk, Liverpool 1-0 Manchester City. De første 15 minutter fortsatte Salah Han med at ryste bolden i det begrænsede område lige efter bolden, men fik til sidst ikke at danne et slag på døren.

De første 22 minutter, Manchester City front venstre frispark, frispark ud, det første mål var at redde. De første 23 minutter passerer i højre side af Debreuai! Matiop header redder bundlinjen. De første 30 minutter, Manchester City personale justeringer, Delf, Danilo på. De første 35 minutter, Debra's interne lange rækkevidde inden det begrænsede område, er vinklen for positiv, Liverpool-målmand Carius konfiskeret. De første 39 minutter, Salah Han før det begrænsede område i højre side af bolden spark lang rækkevidde, vinklen er for positiv, blev Edson konfiskeret. De første 41 minutter, Sane inden for det begrænsede område efter bolden til det begrænsede område til venstre, spark venstre fod i det begrænsede område volley, bolden netværk billige fodboldtrøjer med tryk, Liverpool 1-1 Manchester City.

Den anden halvdel, begge sider let kampe. De første 51 minutter, Aguero venstre i det begrænsede område blev skuddet nægtet bundlinjen, Manchester City fik hjørnesparket, hjørnesparket ud, Otamendi s header, bolden ramte tværstangen på bundlinjen. De første 56 minutter, Chamberlain i det begrænsede område efter bolden forlod bolden tilbage for at åbne skudvinklen, fodvolley, reddede Edson bundlinjen. De første 60 minutter, Mane i det begrænsede område på toppen af ​​bolden efter kick kick, ramte den højre kolonne.

De første 61 minutter, Otamendi backcourt fejl, Salah scoring off frontcourt, givet et rekordkors, find det begrænsede område på venstre side af området Mane, Mane forlod bolden, direkte burst Bolden flyver ind i venstre hjørne af målet, Liverpool 3-1 Manchester City. De første 68 minutter, Edson angreb redning, men belejringen ikke langt, Salah direkte fod lob bolden, bolden flyver ind i målet, Liverpool 4-1 Manchester City. De første 71 minutter, Manchester City personalejusteringer, Bernardo - Silva, Stirling. De første 79 minutter, Liverpool personalets tilpasninger, Emre - Chan, Milner.

De første 82 minutter, Gundogan bold angreb og Aguero spille lidt pasform, Gundogan skudt i venstre side af feltet, den Røde Hær var blokere spillere, Bernardo - Silva klods hold at få mulighed for at bryde nemt Manchester City 2-4 Liverpool. Efter de første 90 + 1 minutter Gundogan modtog Aguero pass i straffesparksfeltet midt bryst umiddelbart efter standsning Tongshe score, Manchester City 3-4 Liverpool. Slutningen af ​​spillet, Manchester City tabte til Liverpool 3-4, led Premiership fodboldtrøjer tilbud første nederlag denne sæson, mens Liverpool også rapporterede denne sæson, den første etape i League 0-5 nederlag.